Op 13 april jl. ondertekenden Stadsverwarming Purmerend (SVP) en atletiekvereniging NEA Volharding een driejarig sponsorcontract waarmee SVP officieel sponsor is geworden van de SVP Purmerbosloop.

Dit sportieve loopevenement (1,5, 3, 5 en 10 kilometer) vindt dit jaar plaats op donderdagavond 11 juni en start in het Purmerbos. Jong en oud kunnen hieraan deelnemen.

 

 

Het sponsorcontract past goed binnen de bedrijfsfilosofie van SVP. Directeur Gijs de Man hierover: "Als duurzaam warmtebedrijf krijgen we onze biomassa (houtsnippers) –voor het verwarmen van onze ketels in de BioWarmteCentrale¬–via Staatsbosbeheer uit beheer van natuurgebieden in heel Nederland. De link met naastgelegen natuurgebied het Purmerbos was dus snel gelegd. Verder is hardlopen een hele duurzame sport en is atletiekvereniging NEA Volharding bovendien onze naaste buur. Als lokaal bedrijf past het binnen ons beleid om zo op een passende, bescheiden schaal een lokale sportvereniging te ondersteunen. Ook medewerkers van SVP zullen meedoen aan de loop. Ik ben er dan ook uitermate trots op dat we een sponsorcontract hebben kunnen sluiten met atletiekvereniging NEA Volharding voor de Purmerbosloop."

Atletiekvereniging NEA is zeer verheugd om SVP te verwelkomen als nieuwe sponsor. Namens de vereniging en het bestuur zegt voorzitter Ray Vletter hierover: "De sponsoring van SVP maakt het mogelijk de Purmerbosloop meer aandacht te geven en professioneler op te zetten. Een eerste uitwerking hiervan is dat de Purmerbosloop dit jaar ook de afstand van drie kilometer zal bieden. Deze afstand richt zich met name op de jeugd van 13 t/m 16 jaar, die de middelbare school leerlingen de mogelijkheid biedt om onderling uit te maken wie de snelste loper van Purmerend is."

Mededeling aan redacties (niet voor publicatie):


Voor meer informatie:
Communicatie Stadsverwarming Purmerend: Judith Kilsdonk.
Telefoon: 0299 410514 / 06 10505560, mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mrt. 2024 | dec.2023 | okt.2023 |