Algemene informatie

Atletiekvereniging Nuttig En Aangenaam – Volharding (NEA Volharding)) is opgericht op 16 mei 1917 en is aangesloten bij de Atletiek Unie. De kunststofbaan van AV NEA Volharding ligt op sportpark 'De Munnik' aan de Flevostraat 249 in Purmerend.

NEA Volharding is een gezonde vereniging met ongeveer 300 actieve leden. Er zijn geen professionele krachten in dienst en alle gediplomeerde trainers werken op vrijwillige basis tegen een onkostenvergoeding.
Bij AV NEA Volharding wordt zowel de baanatletiek als de wegatletiek, beter bekend als hardlopen, beoefend. Van maandag t/m zaterdag zijn er op de baan trainingsactiviteiten voor de verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn er nog vele lokale, nationale en internationale wedstrijden waaraan door NEA atleten wordt deelgenomen.

Factsheet

 

Sponsoring van AV NEA Volharding

NEA Volharding kent vele sponsor mogelijkheden die wij graag verder mondeling met u doornemen. Een afspraak is snel gemaakt via onze e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De mogelijkheden kort op een rijtje:

 

Evenement sponsoring

U kunt uw naam als hoofdsponsor koppelen aan 1 van onze evenementen. Op social media, onze eigen website, nieuwsbrieven aan onze leden alsmede eventuele posters en flyers zullen wij uw bedrijfsnaam nadrukkelijk noemen. Bij het evenement kunt u bedrijfsvlaggen ophangen. Als subsponsor komt uw naam op flyers/posters en kunt u een vlag ophangen.

dvertentie op de website

Een standaard advertentie kost € 250 per jaar.

Reclamebord langs de baan

Een bord langs de baan kost bij een afmeting van 250 x 75 cm € 250 per jaar en bij een afmeting van 500 x 75 cm € 350 per jaar. De kosten voor productie van het reclamebord komen voor rekening van de opdrachtgever

Adverteren in nieuwsbrieven en op social media

Nader te bespreken. Momenteel is NEA actief en Facebook.

Club van 50

U kunt ook opgenomen worden in onze club van 50 bij een minimale donatie van € 50 per jaar voor de duur van 3 jaar.

 

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mei 2024 | mrt.2024 | dec.2023 |