NEA Clubhuis
 
 
 

Inmiddels is de inschrijving voor de koppelestafette officieel geopend. Heeft uw vereniging of bedrijf interesse om aan dit unieke evenement deel te nemen, 

 

Op 16 mei 2017 bestaat atletiekvereniging NEA Volharding 100 jaar. Een mijlpaal die uiteraard op grootste wijze gevierd gaat worden. Er worden vele activiteiten georganiseerd op en rond de atletiekbaan aan de Flevostraat in Purmerend.

Op zondag 7 mei 2017 worden de festiviteiten geopend met een uniek en eenmalig evenement: koppelestafette van 100 x 400m voor bedrijven en verenigingen. Graag nodigen we ook uw bedrijf/vereniging uit om hier aan deel te nemen.

 

Wat kunt u verwachten?

Een team bestaat uit ongeveer 4 tot 8 lopers. Per team zijn er steeds twee lopers tegelijk actief, na iedere 400m wordt één loper vervangen door een volgende loper. Dit geeft dus ook voldoende tijd om te herstellen (bij een team van 8 lopers, is de afstand 5 km per loper).

De start van de koppelestafette is om 13.30 uur en wordt voorafgegaan door de officiële opening van de feestweek. Vanaf 12.00 uur worden de teams ontvangen met koffie en gebak waarna we starten met een defile van alle deelnemende teams. Tijdens de loop worden de deelnemers ondersteund door de klanken van een dweilorkest. De verwachting is dat de teams gemiddeld genomen de estafette in 2 uur tijd afronden.

Tijdens de loop heeft u de beschikking over een eigen vak van 10 meter langs de baan om te wisselen. U kunt in dit vaak ook reclame uitingen zoals beachvlaggen of spandoeken neerzetten.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 100 per team. Voor dit bedrag krijgt ieder team een startbewijs aan de koppelestaftte, koffie met gebak voor de start en consumptiebonnen voor de borrel in de feesttent na afloop.

Inschrijven

Voor verdere informatie of inschrijving over het evenement kunt u terecht via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Herre Meijer & Fred van Wees
Organisatie Jubileum Estafette

 

JUBILEUM

KOPPELESTAFETTE

100 X 400 METER ZONDAG 7 MEI 2017

INSCHRIJF FORMULIER

Team naam:           _____________________

Deelnemers*:        _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

                                      _____________________

Uw inschrijving is geldig zodra het bedrag per team t.b.v. € 100,- is ontvangen op rekeningnummer
NL 95 RABO 0354 1168 27 t.n.v. Penningmeester AV NEA Volharding o.v.v. Estafette en team naam.
Indien u een factuur wenst te ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om uw e-mail adres en bedrijfsnaam te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Het is mogelijk de lijst met deelnemers op een later tijdstip aan te leveren

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Dec 2018 | sep.2018 | mei.2018 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook