Dinsdagavond tijdens het maandelijks trainersoverleg hebben Rob & Marike aangegeven te stoppen met het geven van loopgroep trainingen. Onderstaand hun bericht:

Hier een berichtje van Rob en Marike Spijker, trainers bij loopgroep NEA.
Via deze weg willen wij mededelen dat wij gaan stoppen als trainer bij NEA volharding. Het is een moeilijke beslissing geweest maar we hebben de knoop uiteindelijk doorgehakt.

In de 12 en 9 jaar dat we les hebben gegeven hebben we heel veel plezier gehad met als hoogtepunt ons “vrijgezellige” feest 5 jaar geleden voor ons huwelijk, georganiseerd door vele vrienden van NEA met als aanvoerder René Schoen. Het was onvergetelijk!!

We hebben heel wat lopers training mogen geven, van zeer prestatiegericht m.n. in de groep van Rob tot de Start to Runners waarvan velen ook tot het meubilair zijn gaan behoren. De zaterdagploeg was een geweldige groep met elk half jaar nieuwe aanwas van de Start to Runners. Ook de trainers onderling zijn een leuke en hechte groep.

Dit gaan wij allemaal missen.

We hebben deze beslissing genomen door chronische blessures die ons noodzaken om ons niet alleen meer op het lopen te richten. We zullen ons wat meer gaan bezighouden met trailrunnen, fietsen en lange afstand wandelen. Voor de vierdaagse van Nijmegen zijn wij ingeloot en in training en we willen ook een kennedymars gaan lopen (80 km). Het gekke is; met wandelen geen centje pijn ook al ben je 8 uur bezig.
Hier is naast ons werk veel tijd voor nodig, vandaar onze beslissing.

We willen alle lopers bedanken voor alle plezier die wij met jullie hebben mogen beleven.
We hopen dat jullie gemotiveerd raakten door ons. Julie inzet en persoonlijkheden zorgden ervoor dat elke training leuk was om te geven.

Tot Ziens,

Rob en Marike Spijker

 

Voor Nea en met name de loopgroep een heel vervelende beslissing maar uiteraard respecteren wij dit en danken Rob & Marike voor al hun inzet in de afgelopen 9 en 12 jaar. We hebben ontzettend veel leuke en minder leuke dingen gedeeld maar vooral heel veel plezier beleefd.

 

Namens de Loopgroeptrainers.