Andre, Uli en Kees togen weer eens naar een internationaal toernooi, ditmaal een wereld kampioenschap masters. Kees was op het laatste moment nog toegvoegd want eerst wilde hij helemaal niet mee! Achteraf was hij toch blij dat hij mee mocht.
We hadden weer samen met master Justin Francois van av Groene ster een appartementje in Torremolinos en het klikte meteen weer prima, al was het op de vierkante cm! Eigenaresse Sylvia bleek een doortastend type en zo kreeg ook Uli een prima(opblaas)bed!

 

Justin en Andre moesten het eerste optreden in ver uit elkaar liggende stadions en beiden deden het uitstekend! Justin won brons bij de M35 na een moeizaam begin en Andre verbeterde zijn puntentotaal op de 10-kamp, 9de in totaal!
Hierna moesten Uli en Kees aan de bak. Uli werkte langzaam doch gestaag zijn 10-kamp af maar was aan het eind toch niet geheel tevreden: 13de in de eindklassering!
Kees dacht net op tijd hersteld te zijn van een kuitblessure maar deze speelde hem de tweede dag toch weer danig parten! Toen ook zijn rug moeilijk ging doen, kon hij alleen nog maar op zijn tandvlees de meerkamp afmaken, lijden met een lange ij!
Andre behaalde op zijn 100H individueel nog een knetterende 4e plaats in een mooi pr van 14.80! 4de van de wereld!!!!prima.
Helaas had Uli teveel last van zijn achillispees om te kunnen starten.
Samenvattend: lekker gesport, veel lol en pijn gehad, genoten van heerlijke zon, eten en lekkere golven!
Op naar het volgende toernooi!

WKMaster2018 02

 


Groetjes van Andre/Uli/Kees