De 5-masters Uli, Andre, Esther, Bram, Danny en Kees togen dit jaar naar de stroopwafel-en kaasstad voor hun NK, ook de komende 2 jaar overigens!

Alles in het kader van hun voorbereiding voor het EK eind juli dit jaar in Aarhus, Denemarken. Andre en Kees deden dit met gemengde gevoelens, want niet echt fit te laatste tijd, en Esther en Uli gingen puur om te scoren net als Danny en Bram!


Esther deed dit met 2 pr-en op de 100 en 200m: binnenkort loopt ze harder dan Kees! Nou, dan ben je snel hoor! Haar sprinttrainer kan tevreden zijn.
Andre liep een puike 100H, zijn onderdeel, en zijn trainingen bij ex-en veelvuldig Nederlands kampioen Robin Korving wierpen gelijk vruchten af: goud en een prachtig pr! Zijn 100 en 200 leverden beiden de ondankbare 4de plaats op.
Uli deed maar liefst 6 nummers en toonde zich de ware meerkamper. Hij behaalde goud met een prima vertesprong, 4.70m, zilver met hoog en 100H en een fraaie bronzen plak met de 200; hier tussendoor deed hij ook nog ff  100m en discus!
En Kees haalde zilver met ver en was tevreden met zijn 300H! Sinds hij 60 is, daalt zijn snelheid dramatisch dus hij heeft nog wel wat werk te doen voor het EK!
Bram concentreerde zich volledig op de 400H, liep een mooi pr en kon de gouden medaille trots mee naar huis nemen.
Op zijn eerste NK kon Danny, mede door wat hamstringproblemen, zijn hoge niveau met de discus van de laatste weken niet vasthouden maar toch mooi een ruime 31-meter! Wij zien hem volgend jaar hier terug!
Al met al een schitterende wedstrijd/weekend gehad en dit smaakt naar meer!

Groetjes, Kees(namens Esther/Andre/Bram/Danny en Uli)