Zaterdag 29 op zondag 30 juni heeft weer ons jaarlijkse pupillenweekend weer plaatsgevonden. We hadden dit jaar de thema 'De wereld rond in sporten'.

Het was een enorme warme dag, met temperaturen tegen de 30 graden aan! Maar de pupillen hebben weer enorm genoten van de bedachte onderdelen:

1. Limbo/ Chinees touwschoppen
2. Pijpleiding van de sjeik
3. Eskimo voetbal
4. A tikkertje
5. Internationaal shopping
6. Walvisjacht
7. Maffiosospel
8. Voel-spel

Vanwege de warmte hebben we ook dit jaar bij elk spel emmers water met sponsen neergezet, zodat de pupillen zich konden 'opfrissen' met wat water. Daar hebben ze gretig gebruik van gemaakt! Tussen de spelletjes door hebben de pupillen heerlijk genoten van al het lekkers wat we gekregen hebben van onze gulle sponsors! We zijn erg dankbaar dat ze ons hebben willen sponsoren!

Na de spelletjes was het alweer tijd voor het avondeten. Dit jaar hebben we géén frietjes en frituursnack gegeten, maar stonden er broodjes hotdogs, broodjes hamburgers en een yoghurt-toetje op het menu! Dat ging er wel in, na zo'n actieve dag! Sommigen pupillen zijn wel 4 keer langs de tafel geweest! 

Nadat iedereen zijn/haar buikje rond gegeten heeft, was het tijd voor het eindspel. Dit jaar heeft de pupillenweekendcommissie LASERGAMEN geregeld! Dit was voor de meeste kinderen de hoogtepunt van de dag! Zelfs de junioren-trainers konden het niet laten om mee te doen!

Nadat de mini's en C-tjes waren opgehaald was het tijd voor het serieuze werk, DE PUPILLENWEEKEND QUIZ! Er vielen leuke prijzen te winnen, dus hebben ze heel erg hun best gedaan om de vragen goed te beantwoorden. En er waren zeker wel een paar pittige vragen bij!

Als afsluiting van de avond hebben we nog DE PUPILLENDISCO, met dit jaar 2 DJ's! Natuurlijk onze eigen enige echte Mr. T, dit jaar ook DJ Sam! Samen hebben ze de sterren van de hemel gedraaid en de pupillen gingen helemaal uit hun dak op de dansvloer!

Om 12 uur was het echt afgelopen met het feestje en was het tijd om naar de tentjes te gaan om te 'slapen'. Na wat heen-en-weer geschuif en heel veel WC-bezoekjes verder was de rust toch weer wedergekeerd op onze baan, ruim na middernacht. Voor even maar, want zondagochtend vroeg stond er nog een training gepland!

Na een vroege ontbijt stonden de pupillen nog een 'zware' training tegemoet. Er was nog een meerkamp uitgezet en er moest nog een lange afstand gelopen worden. En toen was het echt tijd om in te pakken en weer naar huis te gaan.

Middels deze weg willen we weer iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan dit zeer geslaagde pupillenweekend! Zonder jullie had dit weekend niet door kunnen gaan!

Sponsoren, bedankt voor de sponsoring!
Vrijwilligers, bedankt voor al uw hulp!
Pupillenweekendcommissie, bedankt voor het regelen en organiseren van deze zeer geslaagde dag!

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en we hopen dat het voor jullie ook onvergetelijk was! 

Groetjes,

Aranea, Bastiaan, Daan en Nanda
Pupillenweekendcommissie

Heidi, Mirjam en Yuk
Pupillencommissie

 

Het pupillenweekend is mede mogelijk gemaakt door: