Afgelopen zaterdag waren we met ruim 50 pupillen aanwezig bij AV Hollandia in Hoorn, voor de Gerrit Vos Bokaal. Een bokaal die we de laatste twee jaren al hadden gewonnen. En ook dit jaar zijn onze pupillen er in geslaag de cup met de grote oren te winnen. KLASSE!!!

De weersgoden waren redelijk gunstig gezind en met veel inzet en plezier werkten onze pupillen hun meerkamp en lange afstand af. Lees snel het verslag van onze Mini pupil Elisa en kijk wie er een podiumplaats wisten te bemachtigen:

Jongens Míni: Jay, 1e op meerkamp, 2e op 600m

Meisjes Mini: Eliane 3e op 600m

JPC: Mostafa 1e op meerkamp en 2e op 600m

MPB: Jeslyn, 1e op meerkamp

Verslag Elisa:

Zaterdag was het weer zo ver. Een wedstrijd... Ik had er onwijs veel zin in. We zijn om 11:45 uur gestart met de estafette. Het ging hartstikke goed. We hebben het stokje niet laten vallen. Voor mij was dit mijn eerste estafette op een wedstrijd. Ik vond het best wel een beetje spannend.
Na de estafette moesten we even wachten. We hebben toen de jongens C aangemoedigd met verspringen. Ondertussen hebben we ook naar bosaardbeien gezocht. Toen was het tijd om zelf ver te springen. Het blijft toch lastig om goed op dat witte vlak uit te komen...
Als derde onderdeel moesten we sprinten. In de les hadden we geoefend hoe de startblokken af te stellen. Dit kwam nu goed van pas.
Als laatste onderdeel van de meerkamp stond het bal werpen op het programma. Dat moet ik nog even goed oefenen. Als afsluiter van de dag deden we ook nog allemaal met de 600 meter mee. Dat was afzien! Zeker nadat we zo gezellig in de bosjes hadden gespeeld. Takken, hazelnoten en besjes zoeken.
Het was een mooie dag! Nu is er alleen nog de vraag of wij de bokaal mee naar huis hebben mogen nemen. Op les het antwoord?

Groetjes,
Elisa (Mini)

PS Ja hoor Elisa, jullie hebben de bokaal gewonnen! Bedankt voor je verslag. Wie volgt?

Foto's Uitslagen