Afgelopen week is de Pupillen Nieuwsbrief van april weer verstuurd. Met daarin onder meer aandacht voor:

 • zomercompetitie
 • zondag trainingen
 • Onderlinge Jeugd Competitie (OJC)
 • PR klassement
 • pupillenweekend

ZOMERCOMPETITIE

De eerste wedstrijd is zaterdag 10 april bij DEM in Beverwijk, er zijn veel pupillen ingeschreven, dus belooft een mooie dag te worden!

De tweede wedstrijd is zaterdag 6 juni bij Trias in Heiloo en de derde zaterdag 27 juni op onze eigen baan. Opgeven voor de 2e en 3e wedstrijd is nog steeds mogelijk. Uiteraard zoeken we weer vrijwilligers die willen helpen tijdens de wedstrijd op onze eigen baan. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ledentaken. Inschrijven voor de wedstrijden kan bij ons aan de pupillentafel. Om mee te doen met de finale moet je minimaal 2 van de 3 wedstrijden mee doen. Probeer ook je mede ploeggenoten te mobiliseren want bij minimaal 4 deelnemers per groep kunnen jullie ook meedoen met de estafette. Als een wedstrijd nadat de inschrijving is gesloten afgezegd wordt, is het wedstrijdgeld wel verschuldigd.

ZONDAGTRAINING

Op zondag 31 mei en zondag 21 juni is er een zondag training, om iets extra’s te bieden voor de pupillen die mee doen aan de competitie. De pupillen die mee doen aan de competitie kunnen op deze 2 zondagen van 11:00-12:00 uur trainen op onze baan. Op deze dagen zullen de estafette en de wedstrijdonderdelen extra aandacht krijgen.

OJC

Ook dit jaar komt er weer een Onderlinge Jeugd Competitie.  Onderlinge Jeugd Competitie… Wat is dat ook alweer??

De OJC is een wedstrijd die gehouden wordt voor alle pupillen tijdens de training. Op 4 verschillende trainingsavonden (17 april / 20 mei / 12 juni en 1 juli) wordt er ipv een normale training een atletiek onderdeel gedaan in wedstrijdvorm. Zo krijgen alle pupillen het idee/gevoel wat een wedstrijd inhoud, zonder dat de echte wedstrijdspanning aanwezig is.  Bij de sprint en de lange afstand, zullen de pupillen met echte nummers opgespeld lopen en zal er een echte starter (met startpistool) aanwezig zijn. Bij de sprint zal er ook gestart worden vanuit echte startblokken. Zowel bij de lopen als bij de onderdelen worden de prestaties bijgehouden en omgezet in punten. Als een pupil bij 3 van de 4 avonden aanwezig is, dingt hij/zij ook automatisch mee voor de prijzen.

Nu komt er nog een vraag aan de ouders/verzorgers. Bij de diverse onderdelen hebben wel hulp nodig, hiervoor vragen wij jullie medewerking. Voor de wedstrijd van 17 april zijn we met de hulp helemaal rond. Graag willen we vragen of jullie alvast voor de andere 3 data in jullie agenda willen kijken of jullie ons, tijdens de training, kunnen helpen. In de kantine is te zien op welke avond wat gedaan wordt.

Wij hopen dit jaar net zo’n succes van de OJC te maken als vorig jaar!

PR KLASSEMENT

Opgeven voor het PR Klassement is van start gegaan, maar opgeven kan nog steeds.

Opgeven kan bij Bianca Buis, aan de pupillentafel. Zij houdt van de opgegeven pupillen de pr scores bij. Degene met de beste pr aan het einde van het seizoen valt in de prijzen. Voor iedereen die mee doet, is er bij de uitreiking van het pr klassement een leuke attentie en een certificaat met

de pr uitslagen erop vermeld. Kosten bedragen € 4,-. Graag contant betalen.

PUPILLENWEEKEND

Iedere pupil kan zich, zoals ieder jaar, vanaf nu opgeven voor het pupillenweekend. Deze staat gepland op zaterdag 13 juni vanaf 13:00 uur tot zondag 14 juni 10:00 uur. Hopen op mooi weer!!

Kosten bedragen €7,50 per pupil.

De mini’s en C pupillen mogen niet blijven slapen. Zij moeten zaterdagavond weer opgehaald worden na het diner (20.00 uur). Vanaf de B pupillen mogen de kinderen blijven slapen op het veld als zij dat willen. Voor het slapen moeten zij zelf voor tentjes zorgen. Wel willen wij graag horen wie er een tent mee brengt, en wie daar in gaan liggen. Zo nodig bemiddelen we een beetje. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er iemand in zijn eentje ligt terwijl de andere gezellig met een groepje in een tent slapen. Natuurlijk kunnen we voor de zaterdag weer de nodige hulp van diverse ouders gebruiken, wilt u ons helpen? Geef u dan op aan de pupillentafel. 

VRIJDAG 26 JUNI: GEEN TRAINING

Let op: Vrijdag 26 juni zal er geen training voor de pupillen zijn. Deze avond worden de Evening Games voor de junioren op onze baan gehouden.

LAATSTE PUNTJES

 • Opgave voor wedstrijden alleen via de pupillencommissie en NIET rechtstreeks bij het wedstrijdsecretariaat of de organiserende vereniging. Tenzij anders vermeld.
 • De trainer coördinatoren kijken nog hoe de invulling van de training wordt tijdens de mei vakantie, wij houden jullie op de hoogte.
 • Mocht je verhinderd zijn voor een wedstrijd, dit graag melden bij de pup club. Dit voorkomt onnodig wachten.
 • Afmelden van een wedstrijd als de inschrijving al gesloten is, dan is het wedstrijd geld gewoon verschuldigd. Graag hier rekening mee houden.
 • Het komt nog steeds voor dat er geen kantinebezetting tijdens de training is. Achter de bar hangt een schema waar u zich op aan kunt melden voor de kantine dienst. Goed voor de vrijwilligers uren!
 • Vergeet geen bidon mee te nemen naar de training!
 • Bij alle weersomstandigheden gaan de trainingen door. Actuele informatie is altijd te vinden via de website http://www.avnea.nl/

Groetjes,

De pupillencommissie  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),

Sandra, Bianca, Wendy en Natalie – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden, opgave wedstrijd stukjes voor op de site en in de krant e.d.

Bianca Buijs – PR Klassement (zomerseizoen)

Trainerscoördinatoren pupillen Marco, Nanda en Jelle

Mail: [email protected]Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl