Hierbij informatie over de training van woensdag 4 maart en het wokken.

Woensdag 4 maart gewijzigde trainingslocatie
Het bestuur is druk bezig om te zoeken naar een alternatieve trainingsruimte zolang de Oehoe rond de baan vliegt.

 Dit is voor woensdag 4 maart as gelukt bij sporthal de Vaart, Koggeland 88 in de Purmer . De pupillentraining is dan wel op een andere tijd namelijk van 17:30 - 18:15 uur.
Denk om schone sportschoenen, geen zwarte zolen!

De training zal er anders uit zien dan normaal, maar deze zal zeker leerzaam, sportief en gezellig zijn. We hopen jullie daar allemaal te zien, voor de overige trainingsdagen houden we jullie op de hoogte.

 

Wokken
Zaterdag 7 maart as, is het zover dan gaan we wokken. Jij hebt je opgegeven om met ons mee te gaan.
We verwachten je tussen 16:30 uur voor het Wok restaurant op de Koemarkt.
We nemen aan dat degene die jou brengt, even mee naar de deur loopt en je niet bij de parkeerplaats afzet. Om 18:30 uur kun je binnen weer opgehaald worden, graag dan bij ons afmelden. (dus niet zelf het parkeerterrein oplopen omdat iemand in de auto op je wacht)

Wij verwachten dat jullie niet gaan schreeuwen en rennen in het Wok restaurant. Je kunt, in de tijd dat wij er zijn, zo vaak eten opscheppen als je wilt. Neem dus niet in 1x een bord vol zodat je daarna niets meer lust, neem kleine beetjes per keer zodat er weinig weggegooid hoeft te worden.
Wij gaan niet opletten wat je eet, we nemen aan dat je zelf weet wat je lust. Zijn er dingen die je niet mag eten ivm bijvoorbeeld een allergie, laat ons dat dan wel even weten. Wij letten er niet op of je wel gezond eet, je mag opscheppen waar jij zin in hebt. Het is toch een beetje een feestje om met zo veel kinderen van NEA samen uit eten te gaan.

Dat moet het ook zijn, een feestje voor ons allemaal!

De begeleiding bestaat uit:
Sandra, Natalie, Bianca en Wendy van de pupclub
Marita (moeder van Samira A2 pupil)
Chantal (moeder van Sophie B pupil en Robin mini)
Yaimy (trainer mini/C pupillen)

Voor calamiteiten kunt u ons bereiken op: 06 1430 8494 (Natalie Leenstra)
Tot zaterdag!