Hier is weer de nieuwste pupillen Nieuwsbrief.

Hallo allemaal,

Zoals jullie van ons gewend zijn, weer een nieuwsbrief met een hoop weetjes.

CROSS COMPETITIE
De 1ste en 2de wedstrijd zijn reeds geweest.
Op zaterdag 7 februari ARO’88 is de 3e cross in Obdam. Je kunt je hier nog voor inschrijven tot 31 januari 2015.
Op zaterdag 14 maart is de Finale crosswedstrijd, waarschijnlijk in Amersfoort. Voor de finale wordt je uitgenodigd. Je moet wel minimaal 2 van de 3 wedstrijden hebben mee gedaan. Als de uitslag bekend is, dan krijg je hierover vanzelf bericht.
De crosstraining is op zondag van 11:00 - 12:00 uur op het Trimpad (achter de schaatsbaan). Dit is geen verplichting en alleen voor de kinderen die ook mee doen met de wedstrijden. Op zondag  8 februari  is er geen training.

INDOOR WIERINGERWERF
Zaterdag 14 februari vindt weer de Univé Hollandse Noorden Jeugd Indoor plaats in Wieringerwerf. Hier doen alle pupillen 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen. Inschrijven bij de pupillentafel. Vol=vol! (maximaal tot 1 februari inschrijven)

INDOOR PHANOS, OOKMEERHAL AMSTERDAM
Zondag 15 februari vindt de indoorwedstrijd van Phanos plaats. De inschrijving is inmiddels geopend. Ook hier geldt, vol=vol!

NK PUPILLEN INDOOR APELDOORN
Een leuk en goed georganiseerd evenement wat op zondag 8 maart plaats vind. Kosten zijn €16,- per kind. Bij deze indoor mogen er geen ouders of trainers mee de baan op. Kinderen worden door de organisatie begeleid. Zie voor meer informatie http://www.indoorapeldoorn.nl 

Inschrijving via de pupillentafel.

DATA ZOMERCOMPETITIE (om te noteren in de agenda)
Zaterdag 11 april, zaterdag 6 juni en zaterdag 27 juni. Locaties zijn nog niet bekend. De laatste is bij NEA. Uiteraard zoeken we dan weer vrijwilligers. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven kan na de wintercompetitie (medio maart).

WOKKEN
Door het grote succes van vorig jaar, willen we dit jaar weer met de pupillen gaan wokken bij het Wok restaurant de Doele. Dit willen we gaan doen op zaterdag 7 maart om 16.30 uur. De kosten hiervoor bedragen € 8,00 per kind, dit is inclusief 2 consumpties. NEA draagt hierbij mee aan de kosten. Opgeven en betalen kan vanaf nu aan de pupillentafel. De inschrijving sluit 20 februari.

Jullie gaan toch allemaal weer mee???

TRAININGSPAKKEN
Wij hebben nog steeds trainingspakken (maat 128) van DEEN liggen welke wij weg mogen geven. Kom bij onze tafel langs om er een op te halen. Op=op

LAATSTE PUNTJES

- VERZOEK opgave voor wedstrijden alleen via de pupillencommissie en NIET rechtstreeks bij het wedstrijdsecretariaat of de organiserende vereniging.
- Het komt nog steeds geregeld voor dat er geen kantinebezetting tijdens de training is. Achter de bar hangt een schema waar u zich op aan kunt melden voor de kantine dienst. Vooral in de koude maanden, is een warm kopje koffie of thee tijdens het wachten erg lekker, toch jammer als je dat niet kan halen omdat er geen kantine dienst is, dus geef je achter de bar op, goed voor de vrijwilligers uren!
- Vergeet geen bidon mee te nemen naar de training!
- Bij alle weersomstandigheden gaan de trainingen door. Actuele informatie is altijd te vinden via de website.
- De openingswedstrijd zal waarschijnlijk plaats vinden op maandag 6 april (2e paasdag).
- Het weekend van 13/14 juni hebben wij weer een pupillenweekend op de agenda staan. Natuurlijk kan dit alleen doorgaan met mooi weer, maar later hier meer over. Noteer de datum alvast in de agenda.

Groetjes,

De pupillencommissie (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),
Sandra, Bianca, Wendy en Natalie – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden, opgave wedstrijd stukjes voor op de site en in de krant e.d.
Bianca Buijs – PR Klassement(zomerseizoen)

Trainerscoördinator pupillen
Willem Jan de Boer  en Michael Leenstra. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.