Afgelopen weekend waren verschillende pupillen actief op twee indoorwedstrijden: Wieringermeer en Amsterdam. Marit Bout, Romy en Arwen streden in de ochtend in Wieringermeer op de onderdelen 40m, hoog en kogel. En met de nodige successen.


Marit behaalde een vierde plaats met onder meer een PR op de sprint (6,7s), evenaring bij hoog (1,05) en een pr op kogel (5,67). Romy was ook goed op dreef en haalde drie PR's, waaronder voor het eerst over 1 meter bij hoogspringen. Ze behaalde de 6e plaats. Tot slot haalde ook Arwen een aantal PR's: kogel en sprint. Zij haalde hiermee de 9e plaats. 

De wedstrijd was goed georganiseerd en was binnen anderhalf uur volledig afgewerkt. Uitslagen Wieringermeer

In Amsterdam kwamen veel A2 pupillen in actie. Julia behaalde bij de meisjes een vierde plaats, met PR's op sprint (10,11s) en kogel (7,09). Bij de jongens maar liefst 6 NEA atleten aan de start. De mannen moesten verspringen, kogelstoten en de 60m. De groep bestond uit maar liefst 50 jongens, uit bijna heel Nederland. De resultaten waren als volgt: Collin 7e, Thomas, 19e, Nino 24e, Stijn 32e, Benjamin 37e en Sam 42e.

Uitslagen Amsterdam