PRklassemente_pupillen_2013Na de laatste training van het seizoen vindt traditiegetrouw de prijsuitreiking van het PR klassement plaats. Ook is dit altijd het moment waarop de pupillen afscheid nemen van de trainers die ermee stoppen.

Nadat alle pupillen waren voorzien van limonade en chips begon Bianca met het tonen van de Gerrit Vos Bokaal die de pupillen op 7 september hadden gewonnen in Hoorn. Een super grote beker die we uiteraard volgend jaar willen verdedigen met nog meer pupillen dan dit jaar.

Bloemen waren er vanavond voor Irene Bakker, die afscheid neemt van de pupillencommissie. En voor de trainers Peter, Lisa en Michael (de Vries) die na de herfstvakantie niet meer terugkomen. Uiteraard aangevuld met een groot applaus van alle pupillen.

Daarna begon de echte uitreiking van het PR Klassement. Iedere deelnemer kreeg zijn eigen score kaart van het afgelopen seizoen, met een NEA speld en voor de winnaars per categorie was er een mooie beker. Het leuke van dit klassement is dat iedere pupil even veel kans heeft om te winnenl. Of je nu vaak wedstrijden wint of niet, je eigen PR verbeteren kan iedere wedstrijd!

De "kampioenen" van 2013:

  jongens meisjes
Mini Wessel Laura
C pupillen Milan Keira
B pupillen Mirco Samira
A1 pupillen Collin Robin, Gwen en Julia
A2 pupillen Cody Francis

Deze week is het herfstvakantie en is er GEEN training. Wel begint zondag 20 oktober de cross training voor de deelnemers aan de wintercross competitie. Vanaf woensdag 30 oktober train je bij je nieuwe leeftijdscategorie: A2 - 2003, A1 - 2004, B - 2005, C - 2006, Mini -2007 en 2008. Kom op tijd op de training dan hoor je vanzelf wie je trainers zijn en waar je gaat trainen. De A2 pupillen worden D1 en die wensen we uiteraard heel veel succes en plezier bij de junioren.

Fijne herfstvakantie!