Als eerste mochten B-junioren Ângelo en Timothy beginnen bij de jongens junioren AB. Over een afstand van 4.000m. Ângelo liep goed, en werd 4e van de B-junioren. Timothy had het zwaar, maar liep in eigen tempo naar een 22e plaats. 

Eline en Mellani beide junioren B, liepen bij de meisjes junioren AB 2.500m. Eline had een geweldige dag, vanaf de start nam ze het initiatief en ze heeft de hele wedstrijd op kop gelopen. 1e B-meisje en overall. Ook Mellani liep goed en werd 4e.

Ties liep als enige jongen bij de C-junioren mee. Hij heeft al een tijdje niet goed kunnen trainen en had het zwaar met de 3.000m. Maar op karakter uitgelopen, naar een 28e plaats.

 Bij de meisjes junioren C liep Arwen, zij liep 2.000m. Ze loopt de laatste weken al hartstikke goed in de trainingen en dat was nu ook te zien in de wedstrijd. Een mooie plaats in de top 10 met een 9e plek,

Er deden geen jongens junioren D2 mee, maar dat maakte de D1 jongens helemaal goed!

Mostafa, Rowan, Jelle, Felix en Ivan kwamen in actie in deze categorie en liepen ook 2.000m. Mostafa liep meteen met de voorste groep mee, maar kon het net niet bij houden en werd 4e, Rowan zat in het groepje daarachter en werd 9e. Jelle zat daar 20seconde achter en werd 14e. Felix kon dit keer het tempo van Jelle niet bijhouden en liep zijn eigen tempo en werd 19e. Ivan die afgelopen week ziek was geweest en het heel zwaar had, liep naar een 26e plaats. Op dit moment staat het ploegklassement nog niet bij de uitslagen, maar onder voorbehoud lijkt het een 1e plaats.

Brenda, Laura en Nienke liepen bij de meisjes junioren D2 en liepen 1.500m. Ze hadden niet alleen een wedstrijd tegen andere verenigingen maar ook een strijd onderling. Het ligt zo dicht bij elkaar. Nienke kon net niet aanhaken, maar Brenda en Laura maakte het heel spannend. Brenda 5e, Laura 6e en Nienke 7e. Wat ze een 1e plaats in het ploegenklassement opleverde.

 Rava zou lopen bij de meisjes junioren D1, maar was helaas ziek.

 

FOTO's