Openingsfeest met estafetteloop

Op zondag 7 mei worden de jubileum activiteiten geopend met een uniek evenement: de koppelestafette.Op de baan zullen veertig teams van 4-8 personen een zogenaamde koppelestaffette afwerken van 100 x 400 meter. In totaal loopt bij een team van acht lopers iedereen 5 kilometer, wat neerkomt op 12,5 rondes op de baan.

De start van de koppelestafette is om 13.30 uur en wordt voorafgegaan door de officiële opening van de feestweek en een defilé van de deelnemende teams. Elk team zal worden voorafgegaan door een pupil van AV NEA Volharing met de teamnaam. Tijdens de loop worden de deelnemers ondersteund door de klanken van een dweilorkest.

De kosten voor deelname bedragen € 100 per team. Hiervoor krijgen de teams koffie met gebak,deelname aan de koppelestafette en consumtiebonnen voor de borrel in de feesttent.

Voor verdere informatie of inschrijving over het evenement kunt u terecht via een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste teams hebben zich reeds aangemeld en het belooft naast een sportieve ook een heel gezellige dag te worden. Het volledige programma van de dag ziet er als volgt uit:

  • 12:00 Ontvangst van teams koppelestafette met koffie en gebak
  • 12:45 Officiele opening feestweek.
  • 13:00 Defile van deelnemende teams
  • 13:30 Start van koppelestafette
  • 15:00 Opening feesttent en borrel